Skystas žuvų kolagenas 500 ml

Žuvų kolageno pagrindu pagamintas maisto papildas, kuris pasirūpins jūsų oda, plaukais ir nagais iš vidaus. Tai kolageno ir vitaminų bei mineralų galia patogioje papildo formoje. Jį galima naudoti vieną arba kartu su mūsų kosmetika „Collagen Pro“, kad užtikrintumėte visapusišką grožio priežiūrą ir kovotumėte su senėjimo požymiais.

Kolagenas pagerina odos drėkinimą, elastingumą ir tankumą. Vitaminas C palaiko jo gamybą, kad užtikrintų tinkamą odos funkcionavimą. Biotinas, jodas, niacinas, vitaminas A ir riboflavinas padeda išlaikyti sveiką odą. Biotinas taip pat padeda išlaikyti sveikus plaukus. Cinkas užtikrina gerą plaukų ir nagų būklę. Vitaminas C, riboflavinas ir cinkas dalyvauja apsaugant ląsteles nuo oksidacinio streso.

Žuvų kolagenas – veiksmingiausia kolageno peptidų sudėtis, pritaikyta gražiai odai palaikyti. Jį puikiai pasisavina žmogaus organizmas.

gerti po 20 ml kasdien valgio metu. Rekomenduojama paros dozė yra 20 ml.

Egzotiškų vaisių skonis, be saldiklių ir dažiklių.



Aktyvus serumas nuo senėjimo 10 x 3 ml

Tai intensyviai koncentruota priemonė nuo raukšlių, nepakeičiama kovojant su pirmaisiais senėjimo požymiais. Serumas efektyviai mažina raukšles ir mažina nedidelių raukšlių bei mimikos linijų matomumą. Išlygina ir stangrina odą, atkuria jos stangrumą ir elastingumą bei padeda susigrąžinti jaunatvišką išvaizdą.

Iš akacijos išgaunamo kolageno formulėje, kurios dėka Tavo oda atgaus januatvišką spindėsį. Biologiškai aktyvus tripeptidas pagreitina ląstelių atsinaujinimą ir sumažina raukšlių gylį. Liposomose esantys vitaminai A, C ir E kartu su beta karotinu drėkina ir maitina odą. Taip pat serumą praturtinome avokadų aliejumi, kuris regeneruoja ir saugo nuo neigiamo išorės veiksnių poveikio.

švelniai įmasažuok serumą į nuvalytą veido, kaklo ir dekoltė odą. Palik susigerti. Naudok du kartus per savaitę. Galima naudoti vieną arba naudoti po kremais.